Direktlänk till inlägg 30 november 2009

Julkalappastips!

Av Linnéa - 30 november 2009 16:30

Har ni börjat köpa julklappar ännu? Jag är färdig med ungefär hälften av mina inköp.

Här är några tips om ni behöver:


Choklad 

Mmmm, värsta lyxiga julklappen! En god present som varar länge ... kanske. Brukar framförallt uppskattas av äldre vuxna.


Bleach 1+2

Succén från Shonen Jump släpptes på pocket i slutet av november så han har en hel del att läsa. Perfekt till brorsan!


DVD-film

Blir det en tråkig jul kan det vara en tröst att veta att en schyst anime ligger och väntar under granen.


Baka fina kakor

och lägg i en glasburk. Gör en tjusig etikett och knyt fast med ett fint band. Klart!


Pocketbok

"Här din tok får du en bok" ... eller nå't, du kommer säkert på något bättre rim själv. Ungefär 65 kr.


Stor påse favoritgodis

Ge din kompis en stooor påse med hennes favoritgodis. Hon kommer säkert bli så glad att hon delar med sig. (Ge bort en tandborste också för att skoja lite. ^_^)


Badskum, badbomb, duschcream och body lotion

Vilken lyx att få krypa ner i ett hav av väldoftande bubblor och läsa senaste numret av sin favoritmanga tills tårna blir alldeles skrynkliga! (Tips: kolla om den som ska få presenten har badkar!) Badbomb 49 kr från LUSH. (http://www.lush.se/)


Hoppas ni vet vad ni ska köpa till alla nu! Annars får ni skriva och be om fler tips.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linnéa - 24 december 2011 22:29

God jul :)   Jag har tyvärr bestämt mig för att lägga ner den här bloggen (i alla fall för tillfället). Jag kanske kommer skriva här igen men för nu är den nerlagd.   Sorry till alla er som blir besvikna men så är det, jag känner inte att j...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:55

Fick ta och skriva om hela ch 2 eftersom det inte alls blev som jag ville ha det. Bara en liten bit klar nu, släpper ch 2 så snart som möjligt :)   See ya <3 ...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:53

VARNING .. ! !..... VARNING .. ! !..... VARNING .. ! ! Om någon i din profil eller en vän skickar en länk där det står "Besök den nya Facebook 'ÖPPNA INTE DET,, Om du gör, du är säker på att säga adjö till ditt Facebook-konto. Detta är faktiskt en fä...

Av Linnéa - 24 augusti 2011 19:37

Skolan börjar imorgon, hej då sommaren :( Appropå Dream Ch 2 så har jag fortafarande inte hittat anteckningsblocket men jag ska ta och skriva om kapitlet i en ny anteckningsbok, det blir nog inte helt som jag hade tänkt från början men jag kommer i...

Av Linnéa - 17 juli 2011 13:16


Näst kapitell på Dream får faktiskt vänta ett litet tag för jag hittar inte min anteckningsbok! Förlåt till er som har väntat på ch 2 men jag ska försöka hitta anteckningsboken så snabbt jag kan. Gomenasai! (förlåt så jp)     ...

Presentation


Jag är en 14:årig tjej som älskar manga, anime och Japan.
I den här bloggen skriver jag om de serier som jag tittar på, läser om, och lita annat :)

Omröstning

Vad ska du göra på sommarlovet?
 Resa utomlands
 Sola och bada
 Åka till landet
 Vara med kompisar
 Sova
 Åka till en annan stad i sveriga
 Vet inte?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mangafreak med Blogkeen
Följ mangafreak med Bloglovin'

Gästdagbok

Språk


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se