Direktlänk till inlägg 2 december 2009

Film

Av Linnéa - 2 december 2009 18:31

Höll nästan på att glömma, här kommer veckans film. ^.^


Drakarnas rike


"Bekämpa eld med eld"

Under ett tunnelprojekt i nutida London väcks ett eldsprutande monster som har slumrat i årtiondet till liv - och helvetet bryter loss. Tolvåriga Quinn ser sin mor, en av arbetarna, dö i sin flykt från terrorn. Tjugo år senare är Quinn högste chef för brandkårsväsendet och kämpar för att rädda människans framtida existens. Han lever tillsammans med en grupp människor i en isolerad borg och försöker skydda sig mot de vildsinta drakar som dominerar såväl i luften som på marken. På sin farofyllda korståg med syfte att finna och förgöra odjuren huserar den amerikanska militära ledaren Van Zan och hans män i Quinns borg. En vild kamp om makten blossar upp mellan dom två ledarna, men till slut inser dom att det bara en ras som klarar sig ur detta inferno.


Från 11 år.

Jag ger filmen 9 godis bitar av 10 för att filmen var spännande och läskig men lite långtråkig på vissa ställen.


 
ANNONS
 
Placebohoe

Placebohoe

8 december 2009 20:50

Gott med bilar :)

http://placebohoe.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linnéa - 24 december 2011 22:29

God jul :)   Jag har tyvärr bestämt mig för att lägga ner den här bloggen (i alla fall för tillfället). Jag kanske kommer skriva här igen men för nu är den nerlagd.   Sorry till alla er som blir besvikna men så är det, jag känner inte att j...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:55

Fick ta och skriva om hela ch 2 eftersom det inte alls blev som jag ville ha det. Bara en liten bit klar nu, släpper ch 2 så snart som möjligt :)   See ya <3 ...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:53

VARNING .. ! !..... VARNING .. ! !..... VARNING .. ! ! Om någon i din profil eller en vän skickar en länk där det står "Besök den nya Facebook 'ÖPPNA INTE DET,, Om du gör, du är säker på att säga adjö till ditt Facebook-konto. Detta är faktiskt en fä...

Av Linnéa - 24 augusti 2011 19:37

Skolan börjar imorgon, hej då sommaren :( Appropå Dream Ch 2 så har jag fortafarande inte hittat anteckningsblocket men jag ska ta och skriva om kapitlet i en ny anteckningsbok, det blir nog inte helt som jag hade tänkt från början men jag kommer i...

Av Linnéa - 17 juli 2011 13:16


Näst kapitell på Dream får faktiskt vänta ett litet tag för jag hittar inte min anteckningsbok! Förlåt till er som har väntat på ch 2 men jag ska försöka hitta anteckningsboken så snabbt jag kan. Gomenasai! (förlåt så jp)     ...

Presentation


Jag är en 14:årig tjej som älskar manga, anime och Japan.
I den här bloggen skriver jag om de serier som jag tittar på, läser om, och lita annat :)

Omröstning

Vad ska du göra på sommarlovet?
 Resa utomlands
 Sola och bada
 Åka till landet
 Vara med kompisar
 Sova
 Åka till en annan stad i sveriga
 Vet inte?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mangafreak med Blogkeen
Följ mangafreak med Bloglovin'

Gästdagbok

Språk


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se