Direktlänk till inlägg 13 mars 2010

Shugo Chara Party!

Av Linnéa - 13 mars 2010 14:24

Den 3 säsongen av Shugo Chara är riktigt rolig!!!

Varje avsnitt är i tre olika delar, först så är det bara några personer som spelar Amulet Heart, Amulet Spade och Amulet Clover (Amulet Diamond också, men den vem som ska spela henne är inte bestämt än, inte i avsnitt 8 i alla fall).

Efter det kommer det en ganska dåligt tecknad (den är ganska rolig även om den är dåligt tecknad) miniserie om Ran, Miki, Su, Dia och resten av Shugo Guardiana, deras lilla serie heter "Shugo Chara Pucchi Puchi!" efter ett avsnitt av miniserien så blir det en sak som heter "Shugo Chara Encyclopedia" där dom presenterar alla Shugo Guardians och berättar lite om dem, 2 stycken per avsnitt (ibland presenterar dom människor som tex Amu och Tadase, för att det finns för få Shugo Guardians).

När avsnittets 2 personer blivit presenterade så kommer skådespelarna och kör "Egg Battle", då för dom en fråga om något i Shugo Chara och så ska dom göra något innan dom ska svara.

Efter det, ett till avsnitt av "Shugo Chara Pucchi Puchi", innan, det man har väntat på Shugo Chara, serien (den heter Shugo Chara!!! Dokki Doki!) fortsätter.

Men det är inte slut än!, efter serien så blir det Guardian Egg Fortune-Telling!, helt enkelt, du får din framtid spådd, det ända du behöver göra är att välja ett av de fyra äggen som Amu har och så får du veta tex om det kommer gå bra på proven denna vecka eller om du kommer att komma bra överens med dina vänner denna vecka eller till och med få en ny vän! =^.^=

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linnéa - 24 december 2011 22:29

God jul :)   Jag har tyvärr bestämt mig för att lägga ner den här bloggen (i alla fall för tillfället). Jag kanske kommer skriva här igen men för nu är den nerlagd.   Sorry till alla er som blir besvikna men så är det, jag känner inte att j...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:55

Fick ta och skriva om hela ch 2 eftersom det inte alls blev som jag ville ha det. Bara en liten bit klar nu, släpper ch 2 så snart som möjligt :)   See ya <3 ...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:53

VARNING .. ! !..... VARNING .. ! !..... VARNING .. ! ! Om någon i din profil eller en vän skickar en länk där det står "Besök den nya Facebook 'ÖPPNA INTE DET,, Om du gör, du är säker på att säga adjö till ditt Facebook-konto. Detta är faktiskt en fä...

Av Linnéa - 24 augusti 2011 19:37

Skolan börjar imorgon, hej då sommaren :( Appropå Dream Ch 2 så har jag fortafarande inte hittat anteckningsblocket men jag ska ta och skriva om kapitlet i en ny anteckningsbok, det blir nog inte helt som jag hade tänkt från början men jag kommer i...

Av Linnéa - 17 juli 2011 13:16


Näst kapitell på Dream får faktiskt vänta ett litet tag för jag hittar inte min anteckningsbok! Förlåt till er som har väntat på ch 2 men jag ska försöka hitta anteckningsboken så snabbt jag kan. Gomenasai! (förlåt så jp)     ...

Presentation


Jag är en 14:årig tjej som älskar manga, anime och Japan.
I den här bloggen skriver jag om de serier som jag tittar på, läser om, och lita annat :)

Omröstning

Vad ska du göra på sommarlovet?
 Resa utomlands
 Sola och bada
 Åka till landet
 Vara med kompisar
 Sova
 Åka till en annan stad i sveriga
 Vet inte?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mangafreak med Blogkeen
Följ mangafreak med Bloglovin'

Gästdagbok

Språk


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se