Direktlänk till inlägg 25 mars 2010

Flickor som förvandlar sig igen?!!

Av Linnéa - 25 mars 2010 19:18

Jag har just tittat en "magiska flickor som kan förvandla sig och kämpar mot ondskan" igen!!

Det är 4 animen i rad!

Först var det Tokyo Mew Mew, sen Yes! Pretty Cure 5, efter det Kamikaze Kaitou Jeanne och nu Magical Girl Lyrical Nanoha, är det här någon slags förföljelse eller?

Men det är faktiskt kul att titta på lite barnsligare animer ibland.

Men efter det här får det räcka, jag vill ju titta på lite skräck också.

Jag tror nog att jag tar och tittar på anime Ookami Kakushi, jag vet inte vad den handlar om än men den värkar vara bra, några av mina vänner tycker den är bra i 

alla fall.


Sayonara

 
ANNONS
 
Ingen bild

Wolfie-Chan

26 mars 2010 11:05

Ja klart vi kan följa varandras bloggar :D ((svar på din kommentar xD))

(Btw om du får detta 2 gg e det för att datorn här e lite konstig ^^' Jag visste inte om jag skickade det första gg bara för den e så konstig)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linnéa - 24 december 2011 22:29

God jul :)   Jag har tyvärr bestämt mig för att lägga ner den här bloggen (i alla fall för tillfället). Jag kanske kommer skriva här igen men för nu är den nerlagd.   Sorry till alla er som blir besvikna men så är det, jag känner inte att j...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:55

Fick ta och skriva om hela ch 2 eftersom det inte alls blev som jag ville ha det. Bara en liten bit klar nu, släpper ch 2 så snart som möjligt :)   See ya <3 ...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:53

VARNING .. ! !..... VARNING .. ! !..... VARNING .. ! ! Om någon i din profil eller en vän skickar en länk där det står "Besök den nya Facebook 'ÖPPNA INTE DET,, Om du gör, du är säker på att säga adjö till ditt Facebook-konto. Detta är faktiskt en fä...

Av Linnéa - 24 augusti 2011 19:37

Skolan börjar imorgon, hej då sommaren :( Appropå Dream Ch 2 så har jag fortafarande inte hittat anteckningsblocket men jag ska ta och skriva om kapitlet i en ny anteckningsbok, det blir nog inte helt som jag hade tänkt från början men jag kommer i...

Av Linnéa - 17 juli 2011 13:16


Näst kapitell på Dream får faktiskt vänta ett litet tag för jag hittar inte min anteckningsbok! Förlåt till er som har väntat på ch 2 men jag ska försöka hitta anteckningsboken så snabbt jag kan. Gomenasai! (förlåt så jp)     ...

Presentation


Jag är en 14:årig tjej som älskar manga, anime och Japan.
I den här bloggen skriver jag om de serier som jag tittar på, läser om, och lita annat :)

Omröstning

Vad ska du göra på sommarlovet?
 Resa utomlands
 Sola och bada
 Åka till landet
 Vara med kompisar
 Sova
 Åka till en annan stad i sveriga
 Vet inte?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mangafreak med Blogkeen
Följ mangafreak med Bloglovin'

Gästdagbok

Språk


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se