Direktlänk till inlägg 20 april 2010

Massa ny manga <33

Av Linnéa - 20 april 2010 18:43

Tack vare en asbra mangasida så har jag äntligen fått slut på min mangabrist, nu har jag istället manga i överflöd som jag vill läsa. Sidan heter http://www.anymanga.com/ och man får 1 nytt mangatips för varje sida man läser (det kommer upp en liten bild bredvid sidan med ett serienamn och första boken framsida), hittade sidan av misstag när jag letade efter sidor att läsa mangan Angel Diary på.


Lite snabb fakta om Angel Diary:

Japanska namn: Destination Heaven Chronicles

Gjord av: Yoon-Hee Lee

Kategorier: Fantasy, Romantik, Shoujo, Övernaturlig

Info: 13 volymer, 63 kapitel, 2155 sidor

Handling: Huvudpersonen i boken, Chun-Yoo-Nim, är prinsessa i himlen, hon rymde iväg från sitt giftemål med kungen av helvetet, när dom (de i himlen) har upptäckte att hon gömmer sig i människovärlden så skickar dom ut de 4 väktarna i himlen att hitta prinsessan och ta henne tillbaka till himlen. Det dom inte vet är att Chun-Yoo-Nim kallar för Dong-Young i människovärlden och låsas vara en KILLE. 

Betyg: 8/10


Bilder från serien i nästa inlägg.

 
ANNONS
 
Ingen bild

ida

30 juni 2010 15:11

hej! ville bara säg tack för tipset på sidan :) har letat jättelänge efter en sida där man kan läsa hela angel diary, så tack så jättemycket! :D
kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linnéa - 24 december 2011 22:29

God jul :)   Jag har tyvärr bestämt mig för att lägga ner den här bloggen (i alla fall för tillfället). Jag kanske kommer skriva här igen men för nu är den nerlagd.   Sorry till alla er som blir besvikna men så är det, jag känner inte att j...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:55

Fick ta och skriva om hela ch 2 eftersom det inte alls blev som jag ville ha det. Bara en liten bit klar nu, släpper ch 2 så snart som möjligt :)   See ya <3 ...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:53

VARNING .. ! !..... VARNING .. ! !..... VARNING .. ! ! Om någon i din profil eller en vän skickar en länk där det står "Besök den nya Facebook 'ÖPPNA INTE DET,, Om du gör, du är säker på att säga adjö till ditt Facebook-konto. Detta är faktiskt en fä...

Av Linnéa - 24 augusti 2011 19:37

Skolan börjar imorgon, hej då sommaren :( Appropå Dream Ch 2 så har jag fortafarande inte hittat anteckningsblocket men jag ska ta och skriva om kapitlet i en ny anteckningsbok, det blir nog inte helt som jag hade tänkt från början men jag kommer i...

Av Linnéa - 17 juli 2011 13:16


Näst kapitell på Dream får faktiskt vänta ett litet tag för jag hittar inte min anteckningsbok! Förlåt till er som har väntat på ch 2 men jag ska försöka hitta anteckningsboken så snabbt jag kan. Gomenasai! (förlåt så jp)     ...

Presentation


Jag är en 14:årig tjej som älskar manga, anime och Japan.
I den här bloggen skriver jag om de serier som jag tittar på, läser om, och lita annat :)

Omröstning

Vad ska du göra på sommarlovet?
 Resa utomlands
 Sola och bada
 Åka till landet
 Vara med kompisar
 Sova
 Åka till en annan stad i sveriga
 Vet inte?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mangafreak med Blogkeen
Följ mangafreak med Bloglovin'

Gästdagbok

Språk


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se