Direktlänk till inlägg 4 maj 2010

Sidofakta på Sugar Sugar Rune

Av Linnéa - 4 maj 2010 19:38

Jag pratade med en kompis om den här animen och hon undrade hur mycket dom olika hjärtanen var värda så här kommer en tabell på det    jag har skrivit om animen innan också, det var en av de första inlägg jag gjorde, men om ni inte har läst det så kommer adressen här: 

http://mangafreak.bloggagratis.se/2009/04/08/1566909-sugar-sugar-rune/


Hjärtan:

Färg                      Värde i ecure (pengarna man använder i den magiska världen) 

Honungs färgad (pee)                                      5

Orange                                                          300

Pink                                                             1000

Purple                                                          2500

Red                                                             5000

Green                                                           500

Rainbow*                                                      500

Noir (svart)                                                     0 (du dör däremot om du tar ett)

Blue*                                                            3000

Blanc (vitt)                                                      ? (detta hjärtat här ett renat noir,                                                                           den har stort värde men jag vet                                                                           inte hur stort)

*= dom finns bara med i animen


Färlåt att det är på engelska (en del av det) men jag tycker att färgerna låter bättre på engelska än på svenska så jag lät dom vara som dom var.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linnéa - 24 december 2011 22:29

God jul :)   Jag har tyvärr bestämt mig för att lägga ner den här bloggen (i alla fall för tillfället). Jag kanske kommer skriva här igen men för nu är den nerlagd.   Sorry till alla er som blir besvikna men så är det, jag känner inte att j...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:55

Fick ta och skriva om hela ch 2 eftersom det inte alls blev som jag ville ha det. Bara en liten bit klar nu, släpper ch 2 så snart som möjligt :)   See ya <3 ...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:53

VARNING .. ! !..... VARNING .. ! !..... VARNING .. ! ! Om någon i din profil eller en vän skickar en länk där det står "Besök den nya Facebook 'ÖPPNA INTE DET,, Om du gör, du är säker på att säga adjö till ditt Facebook-konto. Detta är faktiskt en fä...

Av Linnéa - 24 augusti 2011 19:37

Skolan börjar imorgon, hej då sommaren :( Appropå Dream Ch 2 så har jag fortafarande inte hittat anteckningsblocket men jag ska ta och skriva om kapitlet i en ny anteckningsbok, det blir nog inte helt som jag hade tänkt från början men jag kommer i...

Av Linnéa - 17 juli 2011 13:16


Näst kapitell på Dream får faktiskt vänta ett litet tag för jag hittar inte min anteckningsbok! Förlåt till er som har väntat på ch 2 men jag ska försöka hitta anteckningsboken så snabbt jag kan. Gomenasai! (förlåt så jp)     ...

Presentation


Jag är en 14:årig tjej som älskar manga, anime och Japan.
I den här bloggen skriver jag om de serier som jag tittar på, läser om, och lita annat :)

Omröstning

Vad ska du göra på sommarlovet?
 Resa utomlands
 Sola och bada
 Åka till landet
 Vara med kompisar
 Sova
 Åka till en annan stad i sveriga
 Vet inte?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mangafreak med Blogkeen
Följ mangafreak med Bloglovin'

Gästdagbok

Språk


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se