Direktlänk till inlägg 5 juni 2011

Red river

Av Linnéa - 5 juni 2011 16:56

Seriens namn: Red river eller AnatoalIa story


Anime

Ingen


Manga

Antal kapitel: 96

Status: Färdig


Handling

I början av mangan blir Yuri Suzuki kidnappad av Drottning Nakia som drar med henne bak i tiden till tiden precis efter att Tutankamon dog och till Hittite imperiets huvudstad Hattusa. Hon avser att använda Yuri som offer i en ritual som framkallar en förbannelse över alla prinsarna i kungahuset utom drottningens egen son vilket skulle leda till att han blev tronarvinge och senare kung vilket är precis vad drottningen vill.

Precis innan hon ska skulle dödats så räddar prins Kail henne och för henne till hans palats, av honom får hon reda på att ända sättet för henne att återvända till Japan är genom dom källor hon kom dit genom men att det bara går under några dagar varje år och då bara efter nattens inbrott och om hon har på sig de kläder hon hade på sig när hon reste dit. Under tiden hon bor hos Kail så tar en tjänare vid namn Tito hand om henne.

För att få tag på kläderna så bryter sig Yuri och Tito in i drottning Nakias palats men Tito blir mördad under försöket och för att kunna hämnas honom så väljer Yuri att stanna kvar ännu ett år istället för att åka hem.Men prins Kail ska ut i krig mot ett granland och för att inte hans mannar ska klaga så säger han att Yuri är Ishtar, deras krigsgudinna, i mänsklig form och hon ska hjälpa dom att vinna kriget. Hans ord visar sig bli sanna eftersom Yuri på egen handlyckas vända det första slaget när de var på väg att förlora och i slutändan van dom stort, efter det blev Yuri ofta kallad Yuri Ishtar eller bara Ishtar.

Yuri och Kail blir mer och mer kära men hur ska det gå för deras kärlek när drottning Nakia vill ha hennes liv till sin ritual och Yuri alltjämt längtar tillbaka till Japan och sin familj?

Och kommer Yuri att lyckas ta sig hem igen eller kommer hon att sitta fast i fel tid för alltid?


Betyg: Mangan får 9,5 hjärtan av 10


http://1.bp.blogspot.com/_mSWE6Hmyb7Q/SOwYAup4dSI/AAAAAAAAAtY/TXCSftWFdQ4/s400/as1.jpg

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linnéa - 24 december 2011 22:29

God jul :)   Jag har tyvärr bestämt mig för att lägga ner den här bloggen (i alla fall för tillfället). Jag kanske kommer skriva här igen men för nu är den nerlagd.   Sorry till alla er som blir besvikna men så är det, jag känner inte att j...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:55

Fick ta och skriva om hela ch 2 eftersom det inte alls blev som jag ville ha det. Bara en liten bit klar nu, släpper ch 2 så snart som möjligt :)   See ya <3 ...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:53

VARNING .. ! !..... VARNING .. ! !..... VARNING .. ! ! Om någon i din profil eller en vän skickar en länk där det står "Besök den nya Facebook 'ÖPPNA INTE DET,, Om du gör, du är säker på att säga adjö till ditt Facebook-konto. Detta är faktiskt en fä...

Av Linnéa - 24 augusti 2011 19:37

Skolan börjar imorgon, hej då sommaren :( Appropå Dream Ch 2 så har jag fortafarande inte hittat anteckningsblocket men jag ska ta och skriva om kapitlet i en ny anteckningsbok, det blir nog inte helt som jag hade tänkt från början men jag kommer i...

Av Linnéa - 17 juli 2011 13:16


Näst kapitell på Dream får faktiskt vänta ett litet tag för jag hittar inte min anteckningsbok! Förlåt till er som har väntat på ch 2 men jag ska försöka hitta anteckningsboken så snabbt jag kan. Gomenasai! (förlåt så jp)     ...

Presentation


Jag är en 14:årig tjej som älskar manga, anime och Japan.
I den här bloggen skriver jag om de serier som jag tittar på, läser om, och lita annat :)

Omröstning

Vad ska du göra på sommarlovet?
 Resa utomlands
 Sola och bada
 Åka till landet
 Vara med kompisar
 Sova
 Åka till en annan stad i sveriga
 Vet inte?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mangafreak med Blogkeen
Följ mangafreak med Bloglovin'

Gästdagbok

Språk


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se