Direktlänk till inlägg 7 juni 2011

Dream: Chapter 1

Av Linnéa - 7 juni 2011 18:51

Dream är en historia jag här jobbat med ett tag nu och jag tänkte att ni kanske också ville läsa den, den är långt ifrån färdig så det kan nog ta ett tag mellan innan nästa inlägg, men jag ska försöka skriva nästa kapitel så snabbt som möjligt.


Chapter 1

Början


Jag öppnar ögonen, jag upptäcker att jag stod på en väldigt vacker äng och en stor måne lyster över ängen på en helt molnfri himmel, månljuset som föll på gräset och vinden som sakta smekte gräset såg ut som vågor som böljade på havet och det kändes som om man stod på ett undervattensfält och tittade upp mot ytan.

Jag tittar ner mot marken och ser till min förvåning att jag på mig en kort klänning helt täckt av vita svanfjädrar som tindrar i ljuset från månen, det är utan tvekan det vackraste plagg jag någonsin sett!

Jag vet inte hur länge jag stod där på ängen och tittade ut tittade på vinden som lekte sig fram över gräset, det kan ha varit minuter lika väl som timmar, det var som om inte tiden existerade på ängen, men efter en stund som inte som inte kändes som mer än ett ögonblick så började allt förändras.

Ängen började försvinna, stora bitar av marken bara löstes upp och lämnade stora tomma hål av ett svart ingenting som hotade att sluka hela platsen. 

När jag tittade ner på marken under mina fötter så såg jag att den också var på väg att försvinna, men jag stod kvar, jag visste att ängen var dödsdömd, var jag än gick skulle marken dör och bli till ingenting, marken försvann och jag föll, djupare och djupare mer i det svarta tomrummet.


Nästa kapitel kommer en annan gång, See ya  

 
ANNONS
 
K....

K....

7 juni 2011 19:53

gillar du också manga! Ja me!! Dom är så gulliga och sööta! Älskar den som är din presentations bild såå sööt asså!

http://www.ballastebrudarna.bloggplatsen.se

 
soffih

soffih

9 juni 2011 12:31

hittade din blogg nyss, och jag typ älskar den redan ^_^

när kommer nästa del?:)

http://www.coocohi.tk

Linnéa

9 juni 2011 13:00

så snart jag hunnit skriva färdigt den, kapitel 2 kommer nog denna veckan eller i början av nästa :)

 
Frida

Frida

16 juli 2011 23:09

Hitta pecis din blogg :) tycker att det var alldeles underbart XD det är svårt för mig att hitta en bok som jag fastnar i och offta när jag läser böcker som andra gjort märker ja att det är väldigt amatöraktigt men det här var ju perfekt ^^

http://blubbeb.blogspot.com

 
manga-lover!!

manga-lover!!

2 juni 2012 10:15

Älskar manga och anime. Tipsar om skip beat! jättebra manga-serie.
Besök gärna min blogg; manga-life.bloggplatsen.se

http://manga-life.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linnéa - 24 december 2011 22:29

God jul :)   Jag har tyvärr bestämt mig för att lägga ner den här bloggen (i alla fall för tillfället). Jag kanske kommer skriva här igen men för nu är den nerlagd.   Sorry till alla er som blir besvikna men så är det, jag känner inte att j...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:55

Fick ta och skriva om hela ch 2 eftersom det inte alls blev som jag ville ha det. Bara en liten bit klar nu, släpper ch 2 så snart som möjligt :)   See ya <3 ...

Av Linnéa - 22 september 2011 09:53

VARNING .. ! !..... VARNING .. ! !..... VARNING .. ! ! Om någon i din profil eller en vän skickar en länk där det står "Besök den nya Facebook 'ÖPPNA INTE DET,, Om du gör, du är säker på att säga adjö till ditt Facebook-konto. Detta är faktiskt en fä...

Av Linnéa - 24 augusti 2011 19:37

Skolan börjar imorgon, hej då sommaren :( Appropå Dream Ch 2 så har jag fortafarande inte hittat anteckningsblocket men jag ska ta och skriva om kapitlet i en ny anteckningsbok, det blir nog inte helt som jag hade tänkt från början men jag kommer i...

Av Linnéa - 17 juli 2011 13:16


Näst kapitell på Dream får faktiskt vänta ett litet tag för jag hittar inte min anteckningsbok! Förlåt till er som har väntat på ch 2 men jag ska försöka hitta anteckningsboken så snabbt jag kan. Gomenasai! (förlåt så jp)     ...

Presentation


Jag är en 14:årig tjej som älskar manga, anime och Japan.
I den här bloggen skriver jag om de serier som jag tittar på, läser om, och lita annat :)

Omröstning

Vad ska du göra på sommarlovet?
 Resa utomlands
 Sola och bada
 Åka till landet
 Vara med kompisar
 Sova
 Åka till en annan stad i sveriga
 Vet inte?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mangafreak med Blogkeen
Följ mangafreak med Bloglovin'

Gästdagbok

Språk


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se