Senaste inläggen

Av Linnéa - 8 september 2009 17:12

Här är Mitsukis andra sång, Eternal Snow.


http://www.youtube.com/watch?v=K4UOo-E2Auw

ANNONS
Av Linnéa - 8 september 2009 17:08

Här kommer Full moons första sång, Myself.


http://www.youtube.com/watch?v=3pDbENdqWLg

ANNONS
Av Linnéa - 8 september 2009 16:05

Full moon wo Sagashite handlar om Mitsuki Kouyama-chan,12 år, som vill bli sångare, men det är ett "litet" problem, hon har canser i halsen. 

Men en dag kommer Shinigamina* Takuto-kun och Meroko-chan till Mitsuki-chan och berättar att hon ska dö om ett år.

Hon vet att det ska vara en provsjungning på Seed Record's Debut Artist senare samma dag och bestämmer sig för att gå på den, men eftersom hon inte är 16 år ännu så kan hon inte gå in genom huvudingången (i Japan har nästan alla provsjungningar åldersgränsen 16 år) så försöker hon komma in genom bakdörren, men när den är låst så bestämmer Takuto-kun sig för att hjälpa henne, han förvandlar henne till henne själv som 16 år gammal.

Mitsuki-chan provsjunger och hon lyckas och får en manager som heter Oshige-san.

Men att bli sångare är inte Mitsuki-chans enda dröm, hon vill också träffa sin barndoms vän Eichi-kun som har flyttat till Englan för att bli astronom.


Jag vet inte om Full moon wo Sagashite finns på Manga men på Anime finns den definitift!!!

Hoppas du gillar den lika mycket som jag!!! Glad 


http://www.youtube.com/watch?v=BFtCOs20vUc


*Dödsänglar

Av Linnéa - 2 juli 2009 14:55

Ranma ½ handlar om en pojke som heter Ranma, han bor med sin pappa Gemma. Gemma tar varge tillfälle att träna Ranma i karate och det slutar nästan alltid med att Ranma är arg på Gemma. 

När Ranma och Gemma en gång är på en träningsresa i Kina så besöker dom de förhäxade källorna, det finns en historia för varje källa, och för att göra en lång historia kort så ramlar dom i varsin källa, Ranma i den förhäxade flickans damm, och Gemma i den förhäxade pandans damm.

Sägnen säger att om man ramlar i en av dammarna så, varje gång man kommer i kontkt men kallt vatten så blir man till det djurs/köns källa man ramlade i, och för att bli normal så måste man komma i kontakt med varmt vatten.

Ett tag senare så åker Ranma och Gemma till en bekant till Gemma, väll där så bestämer Gemma och hans vän för att äktenskapsförklara Ranma och mr Tendos yngsta dotter Akane.           

Av Linnéa - 13 april 2009 20:18

Prinsess Ai handlar om en person som heter Ai.

Ai kommer till jorden av en tillfälighet, tror hon iallafall, hon kommer igentligen från Ai-landet men minns inget annat än att hon var en prinsessa där.

Hon letar efter fakta så att hon kan ta sig hem till sitt land och stöter på en kille som heter Kent som jobbar på ett gymnasie-bibliotek, han hjälper henne och hon hittar en bok med Ai-landets symbål på men all text som stod i boken är utsuddad och omöjlig att läsa.

Ai börger jobba på en väldigt lyxig krog som sångerska.

Den berömda agenturen H.T.A vill att hon ska börga jobba hos dom och bli världsberömd sångerska, men samtidigt har någåt mer alvarligt hänt en av Ais fiender (Tess) från Ai-landet har kommit till jorden och letar efter Ai.


Denna manga finns på animme men den är jätteful men jag ska visa ett avsnitt ändå om ni skulle vilja titta vidare av någon anledning.Av Linnéa - 8 april 2009 19:58

Vampire knight handlar om en flicka som heter Yuuki.

Hon är ganska anorlunda för hennes tidigasre minne är från när hom var 5 och nästan blev biten av en vampyr men blir räddad av en renblodig vampyr som heter Kaname.

Han tar henne till en män som adopterar henne och tar hand om henne.

Lite senar så kommer en pojke som heter Zero till dom, hennes adoptivfar berättar att Zeros familj har blivit dödade av en renblodig vampyr och att Zero skulle bo hoc dom som en del av familjen.

När Yuuki blir 15 eller 16 så börgar hon på en skola som hennes adoptivfar äger, men det är ingen vanlig skola för på dagarna så går solens elevhem (dom vanliga eleverna) i skolan, men på natten är det månens elevhem (vampyrena) som går i skolan.

Så fort Yuuki börgar i skolan får hon en uppgift, hon ska vara ordnigsman tillsammans med Zero och se till att solens elevhem inte får reda på hemligheten om månens elevhem och vampyrena inte biter dom vanliga eleverna.     

Av Linnéa - 8 april 2009 19:22

Chrono crusade handlar om en flicka som heter Rosette (uttalas Rosetto) och är medlem i magdelena orden (en förening som utrotar demoner) och en demon som heter Chrono (uttalas Chorono).

Chrono har ingått ett kontrakt med Rosette som går ut på att när Chrono förvandlas till sin sanna demonform så förkortas Rosettes liv tills hon dör.

Hon ingick kontraktet med Chrono för att rädda sin bror (Joshua) som blev "bortförd" av Aion som är en onskefull demon som vill förstöra pandemonium (alla demoners hemvärld).

Rosette och Chrono försöker hitta Joshua och förhindra att Aion lyckas med sin plan.

   

Av Linnéa - 8 april 2009 18:48

Sugar sugar rune handlar om en ganska egoistisk häxa som heter Chocolat.

Hon far till människornas värld för att genomgå drottningproven.

Hennes rival är hennes bästis Vanilla som är raka motsatsen till Chocolat.

Drottningproven går ut på att skaffa så många och så dyrbara kristallhjärtan som dom tar från människor som är kära i dom som möjligt.


Presentation


Jag är en 14:årig tjej som älskar manga, anime och Japan.
I den här bloggen skriver jag om de serier som jag tittar på, läser om, och lita annat :)

Omröstning

Vad ska du göra på sommarlovet?
 Resa utomlands
 Sola och bada
 Åka till landet
 Vara med kompisar
 Sova
 Åka till en annan stad i sveriga
 Vet inte?

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mangafreak med Blogkeen
Följ mangafreak med Bloglovin'

Gästdagbok

Språk


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se